top of page

YHTEISÖ

Lue asiakaskertomuksia ja tutustu meidän treenaajiin

Henrika

Aloitin Movement Centerillä alunperin, koska halusin oppia seisomaan 
käsillä ja Movement Centerin huippuvalmentajien avulla olen kehittynyt 
käsilläseisonnassa todella paljon. Valmentajien osaamistaso on jotain 
aivan huikeaa ja koska osallistujamäärät pidetään pieninä, on tunneilla 
mahdollista saada runsaasti henkilökohtaista tukea ja palautetta. 
Käsilläseisonnan lisäksi olen jäänyt koukkuun myös muihin Movement 
Centerin tunteihin, sillä tunneilla on aina todella hyvä fiilis ja olen 
saanut Movement jengistä uusia kavereita, joita tapaan myös tuntien 
ulkopuolella. Tämä on jotain, mitä en ole kokenut missään muualla!

Minna

Aloitin treenaamisen Movement Centerillä pari vuotta sitten sattumankaupan takia ja muut harrastukset ovat hiljakseen jääneet vähemmälle, koska olen nauttinut niin paljon! Movement Centerin valmentajat ovat huipputasoa (eli ihan parhaita!), huomioivat tasosi ja antavat yksilöllisesti vinkkejä ja vaihtoehtoja vaikeissakin liikkeissä. Laadukkaan valmennuksen takia olen kehittynyt aloittamisen jälkeen mielestäni paljon enemmän kuin osasin odottaa. Omat tavoitteeni ovat muuttuneet kehitykseni myötä, ja se motivoi minua jatkuvasti kokeilemaan vaikeampia tunteja ja uusia liikkeitä. Huippuvalmentajien lisäksi treenikaverit on kivoja ja yhteishenki on aina positiivinen vaikka hiki lentää ja välillä ähistään kilpaa mahdottoman tuntuisissa asennoissa. Movement Centerille on aina kiva tulla treenaamaan, ja lähden sieltä aina hymy huulilla iloisena jatkamaan päivääni. Onneksi löysin näin kivan treenipaikan ja -yhteisön!

YRITYKSET

Haluatteko tarjota omalle yhteisöllenne viikottaisen hetken, jossa pääsette yhdessä nauttimaan liikkumisesta ja pitämään huolta omasta toimintakyvystä? 

Järjestämme virkistyspäivien lisäksi viikottaisia privaattitunteja. Ole rohkeasti yhteydessä! 

Nordkapp

Designer

I'm really bad at giving quotes. But I really liked how our coach handled the situation by guiding us, allowing us to make mistakes, encouraged to laugh at ourselves and then try again. I'm still using few of the moves, and especially hanging after gym has made a big impact on my back muscles feeling healthier.

bottom of page