top of page

YHTEISÖ

Lue asiakaskertomuksia ja tutustu meidän treenaajiin

Sami

Mahtava meininki! Movement Centerin humaanisti, ammattimaisesti ja kannustavasti ohjatut tunnit kehittävät omaa liikkumista huikean monipuolisesti voimasta liikkuvuuteen, ja valmentajia voi lähestyä omilla kysymyksillä milloin tahansa. Tuntivalikoimasta löytyy sopivan intensiteetin treeniä kiireisellekin ihmiselle — ja mikä parasta, tietäen että salille on aina ilo mennä tunnista riippumatta.

Mari

Olen aina harrastanut liikuntaa, mutta Movementissä on tullut upeana yllätyksenä kaikki se uusi, mihin kehoni vielä taipuukaan ja kykeneekään. En myöskään enää tarvitse repertuaaria kuntoiluvälineitä, kun oma 'kehokuntosalini' on aina mukanani. 10-vuotias tyttöni kävi pari kertaa katsomassa äidin treenejä. Näytti kuulemma niin kivalta, että järjesti 11-vuotissynttärinsä Movementissa. Ensi vuonna kuulemma uudestaan. Ja Tuomaksen ammattitaitoisessa ja taitavassa ohjauksessa treeni sujuu leikiten, sukupolvesta toiseen!

Sari

Istun niska jumissa fyssarin pöydällä, taas. Silmiin osuu Koskelantien toisella puolella sali, jonka katosta roikkuu tiuhaan mustia hihnoja. Mikäs tuolla on?
Movement Center, jonka nettisivuilta iskee silmään kolme sanaa: liikkuvuus, koordinaatio ja voima. Nyt on korkea aika tehdä näille jotain, joten ilmottaudun starttikurssille. Pitää malttaa odottaa kesän yli. 
Kurssin aikana saa osallistua myös tunneille, mutta käsilläseisonta kuulostaa niin vieraalta että sitä tuskin edes kokeilen. Kurssi loppuu, jäsenyys jää. Tunnit vievät mennessään ja kerran joutavana lauantaina rohkenen kokeilla käsilläseisontaakin. Koukussa, kuten muuhunkin tarjontaan.

Kohta on vuosi supermotivoivaa liikuntaa takana ja kaiken hauskuuden ohessa se ikuinen niskajumi tuntuu kadonneen.

Samu

Movement centerillä harjoittelu on ollut monipuolisuudessaan erinomaista vaihtelua aikaisempaan. Voima, kehon hallinta ja liikkuvuus yhdistyvät reeneissä tasapainoisesti, joka on ollut omasta mielestäni salin suurimpia vahvuuksia. Telinevoimisteluun pohjautuvilla gymnastic strength training tunneilla pääsee haastamaan itseään ihan tosissaan.

Reeniporukka on hyvin tiivis ja valmentajat ovat ammattilaisia, jotka ottavat yksilölliset tarpeet tai vammat hyvin huomioon. Jokaisesta liikkeestä löydetään jokaiselle sopivan haastava progressio. Reeneissä on hyvä tunnelma ja tekeminen otetaan tosissaan toisiaan tsempaten. Ja fiilis kotiin lähtiessä on tietysti mahtava!

Henrika

Aloitin Movement Centerillä alunperin, koska halusin oppia seisomaan 
käsillä ja Movement Centerin huippuvalmentajien avulla olen kehittynyt 
käsilläseisonnassa todella paljon. Valmentajien osaamistaso on jotain 
aivan huikeaa ja koska osallistujamäärät pidetään pieninä, on tunneilla 
mahdollista saada runsaasti henkilökohtaista tukea ja palautetta. 
Käsilläseisonnan lisäksi olen jäänyt koukkuun myös muihin Movement 
Centerin tunteihin, sillä tunneilla on aina todella hyvä fiilis ja olen 
saanut Movement jengistä uusia kavereita, joita tapaan myös tuntien 
ulkopuolella. Tämä on jotain, mitä en ole kokenut missään muualla!

Minna

Aloitin treenaamisen Movement Centerillä pari vuotta sitten sattumankaupan takia ja muut harrastukset ovat hiljakseen jääneet vähemmälle, koska olen nauttinut niin paljon! Movement Centerin valmentajat ovat huipputasoa (eli ihan parhaita!), huomioivat tasosi ja antavat yksilöllisesti vinkkejä ja vaihtoehtoja vaikeissakin liikkeissä. Laadukkaan valmennuksen takia olen kehittynyt aloittamisen jälkeen mielestäni paljon enemmän kuin osasin odottaa. Omat tavoitteeni ovat muuttuneet kehitykseni myötä, ja se motivoi minua jatkuvasti kokeilemaan vaikeampia tunteja ja uusia liikkeitä. Huippuvalmentajien lisäksi treenikaverit on kivoja ja yhteishenki on aina positiivinen vaikka hiki lentää ja välillä ähistään kilpaa mahdottoman tuntuisissa asennoissa. Movement Centerille on aina kiva tulla treenaamaan, ja lähden sieltä aina hymy huulilla iloisena jatkamaan päivääni. Onneksi löysin näin kivan treenipaikan ja -yhteisön!

YRITYKSET

Nordkapp

Designer

I'm really bad at giving quotes. But I really liked how our coach handled the situation by guiding us, allowing us to make mistakes, encouraged to laugh at ourselves and then try again. I'm still using few of the moves, and especially hanging after gym has made a big impact on my back muscles feeling healthier.

Reaktor

Sami, Head of Marketing

Tuomaksen ohjauksessa treenaaminen on niin hauskaa, että ei käy edes mielessä jättäytyä pois tunneilta tekosyiden varjolla! Tuomaksella on uskomaton taito kannustaa ja tehdä liikkumisesta hauskaa täysin luontaisesti ja vilpittömästi. Arvostan erityisen paljon sitä, että Tuomas antaa palautetta sekä onnistumisista että silloin, kun löytää jotakin korjattavaa treenitekniikassa! On motivoivampaa sekä kehittävämpää treenata, kun tietää tekevänsä asioita oikealla tavalla. Pienryhmävalmennukseen Tuomas sitoutui ohjaajana täysillä ja oli aina käytettävissä sekä kannusti ryhmäläisiä aktiiviseen yhteydenpitoon ja vertaistukeen.

bottom of page