top of page

Moikka,

Me olemme Movement Jalasjärven valmentajat palveluksessasi!
Olemme alamme huippuosaajia joilla on vuosien kokemus valmentamisesta ja opettamisesta sekä jatkuvasta itsensä kehittämisestä.

Olemme rakentaneet sinulle inspiroivan ympäristön kehittää

itseäsi ja saavuttaa päämääräsi.
Tule mukaan oppimaan kanssamme!

Alla lisää valmentajistamme, jotka tarjoavat myös yksilövalmennusta. Halutessasi valmentajamme palveluita, voit ottaa nettisivumme kautta yhteyttä ja mainita erikseen kenen palveluista olet kiinnostunut. 

MJ ohjaajat.jpg

Hanna Härkönen
Heippa! Olen Hanna ja olen Movement Jalasjärvi salin perustaja, toimitusjohtaja, pääkouluttaja ja -valmentaja. Minua ohjaa työssäni seuraavanlaiset arvot: aitous, luotettavuus & luovuus.

Olen opiskellut & työskennellyt runsaasti liikunta- ja hyvinvointialan saralla sekä kasvatusalalla. Opit ja työt sen kuin jatkuvat. Mielenkiintoista tämä ihmisyys, ihana juttu kun koskaan ei tule valmiiksi!

Toimin mm. kouluttajana, luennoitsijana, valmentajana, ohjaajana, saliyrittäjänä, hyvinvointialanyrittäjänä, sisällöntuottajana, psyykkisenä valmentajana, ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina, hengitysvalmentajana, PTnä, ravitsemusneuvojana. Ohjaan liikettä, liikuntaa & työkaluja hyvinvointiin kaiken ikäisille.

Kotisivut: Move with Hanna  IG: @movewithhanna Fb: Move with Hanna

Jukka Rajala
Movement Jalasjärvi salin toinen perustajajäsen. Toimin liikunta-alalla monipuolisesti: urheiluvälinemyyjänä ja -valmistajana, kouluttajana, luennoitsijana, valmentajana, sisällöntuottajana ja mm. kirjailijana. Liikunta- ja hyvinvointialalla olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2004. Olen luonut ensimmäisten joukossa Suomeen kehonpainoharjoittelun koulutuksia ja tämän lisäksi kehittänyt muita koulutuksia, joita olenkin saanut kouluttaa runsaasti eri alan osaajille.

Nyt seuraava ammatillinen askel vie minua jälleen uuteen maailmaan kun lanseeraamme täysin uuden harjoitteluvälineen ja sen ympärille rakennetun harjoittelufilosofian. Katsotaan miten Jalahjärven poika pärjää kansainvälisillä markkinoilla kun Movement Stick saadaan myyntiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kotisivut: Movement SoMe IG: @movementsystem 

Johanna Koivumetsä

Energinen, positiivinen, kannustava kolmen pojan äiti.

Liikunta on kulkenut vahvasti mukana läpi elämän ja merkitsee minulle mm. iloa, haastetta, mielenrauhaa ja toisinaan omien rajojen ylittämistä.

Oman elämän tärkeimpiä ohjenuoria ovat kohtuullisuus, kunnioitus, kiitollisuus, luottamus ja rehellisyys.

Liikutaan tosissaan, mutta ei totisena.

Tarjoan mm. ryhmäliikuntapalveluita sekä kuntosaliohjausta.

Fb: Johanna IG: @johanna_koivumetsa

Riina Kauppila

Yksi Movement Jalasjärvi salin tankotanssiohjaajista. Ohjaan tällä hetkellä tankotanssin tekniikkatunteja alkeis- ja alkeisjatkotason oppilaille. 

Aloitin harrastamaan tankotanssia vuonna 2019 ja laji vei saman tien mennessään. Olen ollut siitä lähtien motivoitunut harrastaja, sekä kävin tankotanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2021. Pidän erityisesti voimaa vaativista liikkeistä, mutta nautin myös tankotanssimisesta rauhallisen musiikin tahdissa.  

Painotan tunneilla turvallisuutta, terveellistä tapaa liikkua sekä lempeää ja iloista asennetta tukien oppilaiden omaa kehitysprosessia tankotanssin parissa.

Tarjoan myös tankotanssin yksilövalmennusta sekä yksityistunteja. 

Kotisivut: Riina IG: @kau_riina

Jenny Rintala

Toimii assistenttina vastaten mm. Movement Jalasjärven somesta sekä info@movementjalasjarvi.com sähköpostista.  

bottom of page