Moikka,

Me olemme Movement Jalasjärven valmentajat palveluksessasi!
Olemme alamme huippuosaajia joilla on vuosien kokemus valmentamisesta ja opettamisesta sekä jatkuvasta itsensä kehittämisestä.

Olemme rakentaneet sinulle inspiroivan ympäristön kehittää

itseäsi ja saavuttaa päämääräsi.
Tule mukaan oppimaan kanssamme!

Alla lisää valmentajistamme, jotka tarjoavat myös yksilövalmennusta. Halutessasi valmentajamme palveluita, voit ottaa nettisivumme kautta yhteyttä ja mainita erikseen kenen palveluista olet kiinnostunut. 

251999983_1258361777973591_4192246457190457039_n.jpg

Olen Hanna Härkönen, Movement Jalasjärvi salin kanaemo. Kooot kot kot kot. Minua ohjaa seuraavanlaiset arvot valmentajana: välinpito, ilo & hyvinvointi.

Olen opiskellut & työskennellyt runsaasti liikunta- ja hyvinvointialan saralla sekä kasvatusalalla. Opit ja työt sen kuin jatkuvat. Mielenkiintoista tämä ihmisyys, ihana juttu kun koskaan ei tule valmiiksi!

Toimin mm. kouluttajana, luennoitsijana, valmentajana, ohjaajana, saliyrittäjänä, hyvinvointialanyrittäjänä, sisällöntuottajana, mentaalivalmentajana, hengitysvalmentajana, PTnä, ravitsemusneuvojana. Ohjaan liikettä, liikuntaa & työkaluja hyvinvointiin kaiken ikäisille.

Kotisivut: Move with Hanna  SoMe: @movewithhanna

Jukka Rajalaolen Movement Jalasjärvi salin toinen perustajajäsen. Toimin liikunta-alalla monipuolisesti: urheiluvälinemyyjänä ja -valmistajana, kouluttajana, luennoitsijana, valmentajana, sisällöntuottajana ja mm. kirjailijana. Liikunta- ja hyvinvointialalla olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2004. Olen luonut ensimmäisten joukossa Suomeen kehonpainoharjoittelun koulutuksia ja tämän lisäksi kehittänyt muita koulutuksia, joita olenkin saanut kouluttaa runsaasti eri alan osaajille.

Nyt seuraava ammatillinen askel vie minua jälleen uuteen maailmaan kun lanseeraamme täysin uuden harjoitteluvälineen ja sen ympärille rakennetun harjoittelufilosofian. Katsotaan miten Jalahjärven poika pärjää kansainvälisillä markkinoilla kun Movement Stick saadaan myyntiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kotisivut: Movement SoMe IG @movementsystem 

Suvi Riihimäki, 

Olen Suvi, pienen tytön äiti ja yrittäjä. Ohjaan Movement Jalasjärvellä tankotanssi- pole heels- sekä venyttelytunteja. Tarjoan edellämainittuihin myös yksityistunteja.

Tanssi on aina ollut suuri intohimoni, ihan pienestä tytöstä asti olen eri tanssilajeja harrastanut ja lapsuuden haaveammattinikin oli mikäs muukaan, kuin tanssija.

Tanssi merkitsee itselleni paljon muutakin, kuin liikuntaa. Tanssiessa voi ilmaista itseään ja purkaa omia tunteitaan. Koenkin tanssin aika terapeuttiseksi ja se on auttanut minua myös selviytymään monista elämän myrskyistä. Tanssilla on kokonaisvaltainen vaikutus hyvinvointiin.

Haluan myös jakaa ihmisille näitä asioita niin tanssijana kuin ohjaajanakin.

Kotisivut: Suvi  IG @suviriihimaki_

Johanna Koivumetsä

Energinen, positiivinen, kannustava kolmen pojan äiti.

Liikunta on kulkenut vahvasti mukana läpi elämän ja merkitsee minulle mm. iloa, haastetta, mielenrauhaa ja toisinaan omien rajojen ylittämistä.

Oman elämän tärkeimpiä ohjenuoria ovat kohtuullisuus, kunnioitus, kiitollisuus, luottamus ja rehellisyys.

Liikutaan tosissaan, mutta ei totisena.

Tarjoan mm. ryhmäliikuntapalveluita sekä kuntosaliohjausta.

Fb: Johanna IG @joh_koiv

Mervi Latvala

Olen avoin, sosiaalinen ja innokas oppimaan aina uutta. Arkeni täyttävät säännölliset rutiinit kolmen pienen tyttären kanssa.

Olen koulutukseltani Personal trainer, Koulutettu hieroja, Voima- ja Äitiysliikuntavalmentaja. Tällä hetkellä opiskelen viimeisiä hetkiä LCF Life Coachiksi. Tavoitteeni on tarjota äideille rohkeutta turvallisten harjoitteiden toteuttamiseen, hyvinvointia sekä energiaa ja jaksamista arjen keskelle.

Tarjoan mm. äitiysliikuntaa, kuntosaliohjausta ja yksilövalmennusta.

Yhteystiedot: latvala.mervii@gmail.com IG @mervilatvala_