PALVELUT

 

KURSSIT SIIRRETTY KAHDELLA VIIKOLLA KORONAVIRUKSEN TAKIA. Kurssit alkavat viikolla 16. Tervetuloa silloin mukaan! :) 

AVOIMET TUNNIT

Movement Jalasjärven avoimet tunnit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta.

Tunnit ovat ohjattuja, joille ei tarvitse ilmoittautua tai sitoutua erikseen. Jokaisella tunnilla tehdään huolelliset alkuvalmistelut ja harjoitteet katsotaan kunnolla läpi.

 

TUNTIKUVAUKSET:

 

MOVEMENT BODYWEIGHT

ma klo 17-17:45

 

Tunti tarjoaa sinulle kehonpainoharjoittelua parhaimmillaan! Tunnilla kehität mm. liikkuvuutta, kehonhallintaa, voimaa, tasapainoa ja muistia. Tunnilta ei puutu nauru eikä onnistumisen ilokaan! 

Asiakkaalta kuultua: "Täällä käydessä, ei ole tarvinnut mennä enää hierojalle!" 

 

 

 

 

Teemme joka harjoituksessa monipuolisesti erilaisia liikkeitä sekä liikeyhdistelmiä. Toisinaan teemme enemmän paikkaharjoittelua. Käytämme myös tankotanssi tankoja apunamme eri harjoitteissa.

Tervetuloa haastamaan keskittymistäsi!

 

 

 

Avainsanat: koordinaatio, lihaskunto, liikkuvuus, kehonhallinta, aivotyö, motoriikka, tasapaino, muisti.

LEMPEÄ ILTA JOOGA 

ma klo 19-19:55

 Tervetuloa nauttimaan lempeästä liikkeestä, syvästä hengityksestä, läsnäolosta sekä vetreämmästä voinnista! Ilta joogassa lämmittelemme alkuun kehomme sekä mielemme lempeän virtaavalla liikkeellä, josta siirrymme joogan muihin asanoihin ja hengitysharjoituksiin. Loppua kohden hidastamme tahtia ja valmistaudumme rentoutukseen.

 

 

Avainsanat: lempeys, venyttely, liikkuvuus, hengitys, pysähtyminen, kehonhuolto, rentoutus.

KAHVAKUULA

ti klo 17:15-18

Tunnilla käytämme kahvakuulaa sekä kehoamme monipuolisesti. Tämä tunti takaa laadukkaan treenin koko kehollesi! Kahvakuulia löytyy 4kg-35kg väliltä, joten varmasti löydät itsellesi sopivat painot! Tunti tarjoaa sinulle mm. voimaa, kehonhallintaa, kestävyyttä sekä hyvää tekniikkaa. Toimii myös kuntoharjoituksena!Kesto 45 min.

 

 

 

1.viikko -> Etukyykky + vetävät liikkeet

2.viikko -> Maastaveto + työntävät liikkeet

3. viikko -> Askelkyykky + sekoitus

4. viikko -> Kahvakuula circuit

 

Tunnit kiertävät 4. viikon jaksotuksessa.

Avainsanat: lihaskunto, kestävyys, voima, kehonhallinta, kunto, tekniikka

 
 

  PALVELUSETELI&

 SENIOR MOVEMENT

Movement Jalasjärvi tarjoaa valmennuspalveluita kaikenikäisillä liikkujille. Tammikuussa 2019 alkavat  Senior Movement -kurssit, joihin kaikki 65 vuotta täyttäneet voivat osallistua Kurikan kaupungin tarjoamalla Palvelusetelillä. Seteliä voit hakea täältä: paina -> Kurikka.  
 

Kurssilla keskitymme monipuoliseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun, sekä uusien taitojen oppimiseen. Kaikki mitä tarvitset menestykselliseen harjoitteluun läpi elämäsi! Teemme harjoitteita sekä kehonpainolla että välineillä.

Perusliikkumistaidot ovat hyödyllisiä kaikille liikkujille ikään ja kuntotasoon katsomatta ja uusien taitojen oppiminen on mahdollista myös nuoruusiän jälkeen! 


Senior Movement kestää kolme (3) kuukautta kerrallaan, jonka aikana vahvistetaan kehon lihaksia ja muita kudoksia suorittamaan ja ottamaan vastaan säännöllistä harjoittelua, sekä kestämään uudenlaista rasitusta.

Kaikki pitkäaikainen kehittyminen perustuu hyviin tapoihin, jonka vuoksi kurssilaiset sitoutuvat kahteen harjoitukseen viikossa. Tehdään liikkumisesta tapa, josta ei haluta luopua! 

 

Liikkumisen aloittaminen liian kovilla tehoilla altistaa vammoille ja ylirasitukselle, sekä saattaa johtaa motivaation totaaliseen loppumiseen, jolloin kuntoilu loppuu ennen kuin se pääsee käyntiin. Emme halua sitä kenellekään, jonka vuoksi etenemme rauhallisesti oppilaidemme kanssa!

 

PRIVAATTIVALMENNUS

Viikkotuntien ja kurssien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden yksilöidympään valmennukseen.
Valmentajamme ovat koulutettuja Personal Trainereita. Privaattivalmennukseen aikoja on tarjolla joustavasti aamusta iltaan.
Lisää privaattivalmennuksesta voit lukea täältä.

 

YRITYKSILLE

Kaipaatko ohjattua liikuntaa / tyhy-päivä toimintaa yritystiimillesi tai oletko Personal Trainer harjoittelutilaa vailla?
Ota yhteyttä!

FTC Functional Training Center Oy

Y-tunnus: 2302026-6

jukka@movement.fi

Rekisteriseloste