top of page

Usein kysyttyä

1.Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautua voit useasta eri kohtaa sivultamme, kuten linkistä 'Ilmoittaudu mukaan kurssille' tai kohdasta 'Osta'. Muista lukea ehtomme ennen ilmoittautumista (löydät ne sivulta osta). Kun klikkaat itsesi uuteen linkkiin pääset verkkokauppaamme. Valitse sieltä tuote minkä haluat ostaa ja täytä yhteystietosi. E-passilla / Smartum mobiililla maksaessasi löydät meidät heidän sivultaan ja ostos tapahtuu siis sieltä. 

2.Onko kursseilla / viikkotunneilla / Pt-palveluissa fyysistä korttia?

Ei ole, vaan meillä on ylhäällä kaikki osallistujat, sekä meiltä voi haluttaessa tiedustella paljonko omassa kortissa on vielä käyntejä jäljellä.

3.Maksoin palvelun verkkokaupassa ja sain siitä sähköpostiini tilausvahvistuksen. Onko ilmoittautuminen siis nyt tehty, vai tuleeko teiltä vielä toinen viesti?

Saatuasi tilausvahvistuksen ilmoittautumisesi/ostosi on hyväksytty. Tämä viesti toimii siis ilmoittautumisen vahvistuksena. Ennen kurssien alkua tulemme lähettämään info viestin. 

4.Kauanko lahjakortti on voimassa?
Lahjakorttimme on voimassa sen kauden ajan, milloin se on ostettu. Poikkeus on joululahjaksi hankitut kortit, jolloin lahjakortin aktiivinen kausi on kevät. Lahjakortti 3 kerran PT-treeneihin on voimassa 3kuukautta, 5 kerran pakettiin 4 kuukautta ja 10 kerran pakettiin 5 kuukautta. Ostajan tulee itse pitää huoli, että lahjakortti käytetään ajoissa. Lahjakortteja ei pysty siirtämään toiselta kaudelta toiselle.

5.Tuleeko minulla olla jotakin kokemusta osallistuessani kurssillenne? Esimerkiksi käsilläseisontaan?

Olet tervetullut meille juuri niillä eväin, mitä sinulla on :). Kursseillamme on mukana kaikentasoisia oppilaita ja jokainen varmasti saa itselleen sopivaa tekemistä, oli sitten vasta-alkaja tai konkari. Kurssilla saat ottaa oman tilan tekemiseen, sillä olethan siellä itseäsi varten! Ei muuta kuin mukaan oppimaan ja viihtymään loistavassa seurassa.

6.Mitä avoimet viikkotunnit ja vapaat treenit ovat? Tuleeko niihin ilmoittautua erikseen?

Avoimet viikkotunnit ovat tunteja, joille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ne pyörivät viikottain lukujärjestyksen mukaan. Voit osallistua näille tunneille kertamaksulla (10e) tai ostamalla 10 kerran kortin (90e). Tunteja on eri teemoin ja niissäkin teemme harjoitteet kunkin taitotason mukaan. Kuulemme mieluusti, jos sinulla on jonkinlaista oireilua tai vaivaa ja katsomme harjoitteet sinulle sopiviksi. Näille tunneille ei tule myöskään sitoutua samoin kuin kursseille, mutta tietysti sitoutuminen auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. 


Vapaat treenit tarkoittavat omatoimiharjoittelua ilman ohjausta, jolloin olet tervetullut yksin tai kamujen kanssa vapaana olevaan studioomme treenaamaan. Olemme merkanneet vapaana olevan studion kalenteriimme merkillä / + Vapaa tankostudio tai Vapaa Movement studio. Nämä kustantavat 5e. Jos studio on vapaa 2 tuntia putkeen, niin maksat vain kerrasta, jos haluat jäädä pidemmäksi aikaa, kuin tunniksi.

7.Miten haen +65 vuotiaiden palveluseteliä ja miten ilmoittaudun Senior Movement- kurssille?

Palveluseteliä pystyt hakemaan tämän linkin kautta: https://kurikka.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/ikaihmisten-liikunta/yli-65-vuotiaiden-liikuntapalveluseteli/  

Ilmoittaudu kurssille mukaan: hanna@hannaharkonen.com / 0443516791. Voit aloittaa kurssilla, vaikkei Palveluseteli olisi ennättänyt vielä sinulle.

bottom of page