top of page

Pole&Movement          studio

Etsitkö paikkaa jossa voisit harjoitella uusia taitoja, löytää uudenlaisia haasteita ja viettää laatuaikaa samanhenkisten ihmisten seurassa?

Olet löytänyt etsimäsi! Movement Jalasjärven kolmiosaiset tilat tarjoavat täydellisen ympäristön kehon monipuoliseen liikuttamiseen. Kehonpainoharjoittelun lisäksi tiloistamme löytyy välineet levytanko-  ja kahvakuulaharjoitteluun, tankotanssiin, kuntosaliharjoitteluun, sekä tietenkin ammattivalmentajat, jotka ovat käytettävissäsi jokaisella tunnilla.

Taitoharjoittelu, kuten käsilläseisonta, vaatii määrätietoisen harjoittelun lisäksi jatkuvaa hienosäätöä, jonka vuoksi valmentajan läsnäolo harjoittelussa nopeuttaa oppimista. Meidän opeissa opit taidot turvallisesti ja tehokkaasti! 

Tarkkaan suunnitellut ja pitkään käytännönkokemukseen pohjautuvat valmennusmallimme mahdollistavat nousujohteisen harjoittelun ammattivalmentajan valvovan silmän alla, jossa myös turvallisuus on huomioitu. Jokainen oppilas tasosta riippumatta voi aloittaa oman henkilökohtaisen matkansa, ilman suorituspaineita.

 

Ja mikä parasta, mukavassa seurassa!

Voit siis osallistua kurssille, hankkia kuntosalikortin, ostaa yksilövalmennuspalveluita tai tulla mukaan workshopeille!

Tarjoamme myös yksityistilaisuuksia esimerkiksi tyhy-toimintaa, synttäreitä ja polttareita.

Löydät meidät Instagramista: @movementjalasjarvi ja @poleandmovement

Facebookista ja Youtubesta meidät löytää Movement Jalasjärvi

OTA YHTEYTTÄ TAI TULE KÄYMÄÄN

Mäntylammintie 5

61600 Jalasjärvi

info@movementjalasjarvi.com

+358 44 3516791

Huippua! Viestisi lähti onnistuneesti :) Palaamme asiaan mahdollisimman pian

bottom of page