top of page

YKSILÖVALMENNUS

Yksilöllistä valmennusta sinun todellisten tarpeiden ja asetettujen tavoitteiden ehdolla

Movement Jalasjärven ammattivalmentajat ovat käytettävissä myös yksilövalmennuksessa 

Sinulla on mahdollisuus hankkia yksilövalmennusta Movement Jalasjärven ammattivalmentajien opeissa ja halutessasi voimme järjestää pienryhmävalmennusta esimerkiksi työyhteisölle.

Valmennustiimimme kaikki osaamistaito on sinun käytettävissä ja tilanteen vaatiessa pystymme tarjoamaan useamman valmentajan tieto-taidon käyttöösi, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, katsotaan miten voimme auttaa sinua kaikkein parhaiten!

Kaikki valmennuspaketit suunnitellaan aina tapauskohtaisesti yksilöllisten tarpeiden ja asetettavien tavoitteiden mukaan!

Alla muutama esimerkki, josta saattaa löytyä sinua lähinnä olevan teema.

 • Käsinseisonnan perusteet 

 • Kehonpainoharjoittelu ja Movement -harjoittelu 

 • Liikkuvuusharjoittelu

 • Tankotanssi + kisavalmennus

 • Kuntosaliharjoittelu ja muu voimaharjoittelu 

 • Kuntoutus ja ennaltaehkäisevä harjoittelu

 • Tukiharjoittelun suunnittelu ensisijaisen urheilulajin rinnalle

 • Junnu-Movement (sisältö vaihtelee ikäluokittain)

 • Rentoutusvalmennus (palautuminen)

 • Hengitysvalmennus

 • Mentaalivalmennus (tavoitteiden asettaminen, uskomukset, palautuminen, itsensä uudelleen ohjelmointi jne)

 • ETÄVALMENNUS
   

_MAR9923.jpeg

Liikkeen laatu kuntoon 

Olivat tavoitteesi mitkä tahansa, liikkeen laatu tulisi olla jokaisella tavoitteista tärkein, sillä ilman sitä ei liikkuminen voi olla taloudellista, tehokasta ja turvallista. 

Liikkeen laadussa on tärkeää löytää itselleen sopiva taso voiman, notkeuden ja kehonhallinnan välillä. Myös nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä tarvitaan, jotka korostuvat etenkin urheilussa, mutta ovat läsnä aivan jokainen hetki kaikessa mitä teemme.

Oikein rakennetulla ja toteutetulla harjoittelulla tämä on mahdollista ja silloin keho voi hyvin, liikkumisesta nauttii ja tulokset ovat halutun kaltaiset! 

Yksilövalmennuksen hinnat 

Hinnat vaihtelevat eri valmentajien ja palvelukokonaisuuksien mukaan. Pyydä tarjousta joko lomakkeesta tai sähköpostitse info@movementjalasjarvi.com

 

Laskun voi maksaa halutessaan erissä.
 

Hannan valmennuspaketteihin ja hintoihin pääset tutustumaan täältä.

Lisätietoa Jukan yksilövalmennuksesta

 

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennuksen sisältö rakennetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, jotka selvitetään yhdessä ennen valmennusta. 

 

Yksilövalmennuksessa meillä on ollut asiakkaita ala-aste ikäisistä senioreihin. Yllämainitut esimerkit yksilövalmennuksen eri vaihtoehdoista ovat sellaisia, joita lähes poikkeuksetta yhdistetään eri määrin valmennettavan tarpeiden mukaan.

 

Paketti voi sisältää alussa hengitysvalmennusta, "kuntouttavaa / korjaavaa harjoittelu" ja myöhemmin voimaharjoittelua, sekä mentaalivalmennusta osana uusien taitojen opettelua.

 

Tämä kaikki riippuu täysin valmennettavan tavoitteista, yksilöllisistä tarpeista ja paketin laajuudesta.

 

Paketteihin sisältyy erilaisia ohjelmia, ne voivat olla hengitysharjoitukseen, lihaskuntoon, voimaharjoitteluun tai vaikkapa liikkuvuusharjoitteluun. 

Valmentajan tuki on läsnä koko valmennussuhteen ajan ja usein valmennettava saa tavoitteisiinsa ja tarpeisiinsa sopivia harjoitteita, joita tehdä tapaamisten välissä.

 

Yksilövalmennus on tie itsetuntemuksen kehittämiseen, parempaan vointiin, selkeyteen ja ennen muuta elämänlaadun parantamiseen! 

 

ETÄVALMENNUS

Jukka ja Hanna valmentaa tällä hetkellä Jalasjärven alueella ja pääkaupunkiseudulla.

 

Etävalmennus toimii hyvin silloin, kun valmennettava asuu pidemmän matkan päässä, tai heidän aikataulunsa eivät anna myöden saapua salillemme.

 

Etävalmennusta voidaan hyödyntää myös työpäivien aikana tauoilla - tämä on hyvin joustava vaihtoehto henkilölle, joka kaipaa osaavan valmentajan tukea kohti parempaa vointia kiireisen arjen lomassa!

 

Valmennukset toteutetaan videon kautta, puhelimitse ja mailitse - jos teemme esimerkiksi mentaalivalmennusta, tämä toimii helposti puhelun kautta.

 

Etävalmennus eteneen muilta osin aivan samaan malliin kuin paikalla toteutettava valmennus; sovimme valmennettavalle sopivan etenemistahdin tapaamiskertoineen ja lähdemme työstämään asiakkaan tavoitteita.

 

Jotta etävalmennus on mahdollista toteuttaa, on asiakkaalla oltava puhelin/tietokone, jossa on hyvä kamera ja mikrofoni. Hänen on myös varattava itselleen aika valmennukseen ja päästävä mahdollisimman häiriöittä osallistumaan. 

privayhteys

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi! Viestisi on lähetetty ja vastaamme siihen mahdollisimman pian

bottom of page