top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen

Movement Jalasjärven tiloissa toimii Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen. Johanna tekee hoitoja kaiken ikäisille. Tutustu Johannaan sekä hänen hinnastoon täältä: Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen

Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia esimerkiksi:

- stressin aiheuttamiin jännitetiloihin,

- tulehduskierteisiin,

- aineenvaihdunnan häiriöihin ja suolistovaivoihin,

- väsymykseen ja uupumukseen,

- unettomuuteen,

- erilaisiin kiputiloihin,

- ihottumiin ja iho-ongelmiin.

Johnna tekee Vyöhyketerapiaa myös vauvoille ja sillä onkin saatu hyviä tuloksia mm.: vatsavaivoihin, pulautteluun ja refluksivaivaan, itkuisuuteen, uni- ja nukahtamisongelmiin sekä tulehduskierteisiin.

vyohyketerapeutti.johanna@gmail.com / 050 308 0855

JOHANNA.jpg
CompactFit

CompactFit on kotimainen yritys joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo omat harjoitteluvälineet! Laadukkaita harjoitteluvälineitämme löydät niin isoilta kuin pieniltä kuntosaleilta ja hyvin varustelluista urheilukauposta ympäri Suomen. Vuosien saatossa yksittäisistä tuotteista kehittyi kokonainen tuoteperhe, joista voit rakentaa itsellesi yhtä lailla kotisalin, tai kaupallisen salin kaikkine herkkuineen. Valmistamme myös säätä kestävät ulkoharjoittelupaikat vaikkapa kesämökillesi koko perheen iloksi.

Laadukkaan harjoitteluvälineistön lisäksi CompactFitin palveluista löydät Suomen monipuolisimmat liikunta-alan palvelut, jotka noudattavat toiminnallisuuden filosofiaa: Meillä jokaisella on käytössämme maailman hienoin harjoittelulaite - oma kehomme. Opetellaan käyttämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla! 

Uskomme vakaasti aktiivisen elämänlaadun ihmeitä tekevään voimaan ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen tietotaidon ja tarvittavan välineistön harjoittelun toteutukseen!

Tutustu: COMPACTFIT

Movement Jalasjärvi -salin välineistö koostuu suurimmaksi osaksi CompactFitin laadukkaista tuotteista.

14184459_1250820391594787_86108370303826
bottom of page