YHTEISTYÖKUMPPANIT

IBS-asiantuntija Kevin Gibbs

"Nimeni on Kevin Gibbs ja olen Suomen ensimmäisen Ärtyneeseen Suoleen (IBS) erikoistuneen nettisivun (www.artynytsuoli.fi) kehittäjä ja IBS-neuvoja. Tehtävänäni on auttaa kaikkia IBS:ästä kärsiviä saamaan helpomman, vähäoireisen tai jopa oireettoman elämän.

Vuonna 2013 sain IBS diagnoosin, kärsittyäni jo jonkin aikaa todella pahoista kivuista, turvotuksesta, ilmasta, löysästä mahasta ja unettomuudesta. Pahimmillaan tilanne oli sietämätön, mikään ruoka ei sopinut eikä imeytynyt kunnolla ja en kyennyt olemaan hyvä isä lapsilleni saatika hyvä puoliso.

Nykyään olen miltei oireeton ja nautin elämästäni täysin siemauksin, käyttäen vapaa-aikaani lähinä lasten kanssa olemiseen ja uusien taitojen oppimiseen, sekä toki Ärtyneen Suolen ja kiputieteen tutkimiseen. 

Hannan asiakkaana saat minulta 150€ arvoisen jäsenyyslahjan. Pyydä koodi Hannalta!

 

Koulutukseltani olen Neurokineettinen terapeutti (NKT), Emotional Freedom Techniques practitioner (EFT), Koulutettu Hieroja, T4Y personal trainer ja Pn1 Urheiluravitsemuksen Asiantuntija."

Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen

Movement Jalasjärven tiloissa toimii Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen. Johanna tekee hoitoja kaiken ikäisille. Tutustu Johannaan sekä hänen hinnastoon täältä: Vyöhyketerapeutti Johanna Riikonen

Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia esimerkiksi:

- stressin aiheuttamiin jännitetiloihin,

- tulehduskierteisiin,

- aineenvaihdunnan häiriöihin ja suolistovaivoihin,

- väsymykseen ja uupumukseen,

- unettomuuteen,

- erilaisiin kiputiloihin,

- ihottumiin ja iho-ongelmiin.

Johnna tekee Vyöhyketerapiaa myös vauvoille ja sillä onkin saatu hyviä tuloksia mm.: vatsavaivoihin, pulautteluun ja refluksivaivaan, itkuisuuteen, uni- ja nukahtamisongelmiin sekä tulehduskierteisiin.

vyohyketerapeutti.johanna@gmail.com / 050 308 0855

CompactFit

CompactFit on kotimainen yritys joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo omat harjoitteluvälineet! Laadukkaita harjoitteluvälineitämme löydät niin isoilta kuin pieniltä kuntosaleilta ja hyvin varustelluista urheilukauposta ympäri Suomen. Vuosien saatossa yksittäisistä tuotteista kehittyi kokonainen tuoteperhe, joista voit rakentaa itsellesi yhtä lailla kotisalin, tai kaupallisen salin kaikkine herkkuineen. Valmistamme myös säätä kestävät ulkoharjoittelupaikat vaikkapa kesämökillesi koko perheen iloksi.

Laadukkaan harjoitteluvälineistön lisäksi CompactFitin palveluista löydät Suomen monipuolisimmat liikunta-alan palvelut, jotka noudattavat toiminnallisuuden filosofiaa: Meillä jokaisella on käytössämme maailman hienoin harjoittelulaite - oma kehomme. Opetellaan käyttämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla! 

Uskomme vakaasti aktiivisen elämänlaadun ihmeitä tekevään voimaan ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen tietotaidon ja tarvittavan välineistön harjoittelun toteutukseen!

Tutustu: COMPACTFIT

Movement Jalasjärvi -salin välineistö koostuu suurimmaksi osaksi CompactFitin laadukkaista tuotteista.

FTC Functional Training Center Oy

Y-tunnus: 2302026-6

jukka@movement.fi

Rekisteriseloste

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Movement Jalasjärvi