top of page
Etsi
  • Writer's pictureMovement Coach

Senior Movement

AINA VOI OPPIA UUTTA

uusien taitojen harjoittaminen kuuluu meille kaikille - ikään katsomatta. Itseasiassa vanhempi ikä ei ole este, vaan enemmänkin kannuste ylläpitämään monipuolinen liike mukana arjessa sekä taitoharjoittelu.

Taitoharjoittelulla on todistetusti paljon myönteisiä vaikutuksia mielenterveyteen sekä kehoon. Erityisen hyvää se tekee aivoille, hermostolle että muistille.

Me autamme Senior Movement -oppilaitamme ylläpitämään toiminallisuutta. Harjoituksemme kehittävät, edellä mainittujen lisäksi, muun muassa voimaa, koordinaatiota, liikkuvuutta sekä tasapainoa. Käytämme kehoamme monipuolisesti sekä haastamme aivojamme.

Senior Movement -kurssi on toteutettu yhdessä Kurikan kaupungin Palveluseteli -hankkeen kanssa. Palveluseteliin ovat oikeutettuja kaikki +65 vuotiaat ja he voivat siis hakea sitä kaupungilta ilmaiseksi. Hankkeen pääfokus on voimaharjoittelussa. Olemme toteuttaneet tämän omalla ammattitaitoisella twistillämme, saaden ikään kuin "monta kärpästä yhdellä iskulla" - juuri niin, kuin filosofiaamme kuuluukin. Senior Movement -kurssin sisällön olemme suunnitelleet me, Movement Jalasjärven perustajat, Jukka Rajala sekä Hanna Härkönen.

Positiivisia muutoksia on jo saatu, vaikka olemmekin hyvin alussa kurssin kanssa :) On suuri kunnia meille olla tukemassa oppilaidemme terveyttä ja toiminnallisuutta. Näin me annamme takaisin sen, mitä he ovat meille antaneet.


294 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page